Управление на страниците


Категория на документа: Информатика


JavaScript

Атрибутите които ви позволяват да включите JavaScript на текущата страница:

File URLs - Въведете JavaScript файлови, за да бъдат заредени на тази страница. Всеки URL трябва да бъде написано в нов ред.

Примери :

- Стандартен референтен файл :

/myjs/main.js

- Стандартен референтен файл, който зарежда намаляващ файл main.min.js за редовни посещения на страницата и main.js в режим за отстраняване на грешки:

/ myjs / главен # # MIN. JS

- Файл справка използвайки низ заявка в URL в съответната версия на приложението, така че, когато заявлението е обновено браузърът е инструктиран винаги да заредите новия файл и игнорира предварително кеширани файлове.

/ myjs / main.js? версия = # # APP_VERSION

Function and Global Variable Declaration - Въведете JavaScript код (например, функции или глобална променлива ) кода за да бъдат използвани на тази страница. Ако кодът е използва на няколко страници, той трябва да се пусне вйв външен JavaScript файл, за да се избегне дублирането.

За рефериране на пряк път, сеизползва: "SHORTCUTNAME"

Execute when Page Loads - Въведете JavaScript код, за да се изпълни, когато страница се зареди. Кодът се изпълнява след като JavaScript кодасе генерирани от Oracle Application Express.

CSS

Атрибутите които ви позволяват да включите Cascading Style Sheet (CSS) файлове в текущата страница:

File URLs - Въведете Cascading Style Sheet file URLs за да бъдат заредени на тази страница. Всеки URL трябва да бъде написано в нов ред.Ако се осигури намаляваща версия на вашия файл можете да използвате заместващ низ # # MIN за да включите .min във вашия URL файл за редовен преглед на страницата и празен низ, ако страницата се разглежда в дебъг режим. Можете също така да използвате низ замяна # APP_ VERSION# за да включват версия на приложението в URL адреса на файла.

Примери :

-Стандартен референтен файл:

/ myjs / main.js

- Стандартен референтен файл, който зарежда намаляващия файл main.min.css за редовни посещения на страницата и main.css в дебъг режим:

/ mycss / главен # # MIN. CSS

- Условна медийна заявка:

[media="only screen and (max-device-width:

480px)"]/mycss/smartphone.css

- Условен файл за Internet Explorer:

[ако IE] / myjs / ie.jsСподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Управление на страниците 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.