Клиенти и доставчици на фирма


Категория на документа: Информатика
Курсова Работа
На Тема
Клиенти и Доставчици на Фирма
"Агенция Дамакра" ООД

Разработил:
Кристина Димитрова
Специалност:
Стопанско Управление
Фак.№ СУЗ 1264

1. Увод

"Агенция Дамакра" е сред водещите фирми в България в сектора на бързооборотните хранителни продукти. Основната цел на дружеството е да осигурява първокачествени продукти и услуги на клиентите и крайните потребили, да гради и развива мотивиран, висококвалифициран и усмихнат екип, като с това допринася за развитието на българската икономика и общество.
Стратегията на фирмата е ориентирана към дългосрочни взаимоотношения с партньори и клиенти, като непрекъснати се стреми да бъде на лидерска позиция в приоритетните си дейности. Водещи бизнес принципи за нея са: коректността, лоялността и изрядното обслужване на клиентите й.

Фирмата е създадена през 1995 г. През 2000 г. Отваря първия си обект в търговски център "Централни Хали" - специализиран магазин за шоколадови и захарни изделя. Поради бързото развиване на веригата и нарастване броя на магазините, през 2006 г. се създава логото "БОН-БОНИ", под което в момента функционират общо 8 магазина.

2. Основни дейности на "Агенция Дамакра" ООД

Един от пилоните на компанията е развитието на маркетинг, внос и дистрибуция на бързооборотни хранителни продукти и напитки. Към днешна дата тя осъществява директен, ежеседмичен контакт с над 5000 клиента от различните канали на търговия - Модерна, Традиционна, ХОРЕКА и търговия на едро. Дистрибуцията се осъществява чрез логистичен партньор до населени места на цялата територия на България и собствен автомобилен транспорт за територията на София и прилежащия й район.

3. Основни доставчици на "Агенция Дамакра" ООД

* Нестле България АД
* Coca - Cola България
* Pepsi България
* "Алпина" ЕООД
* Емборион М ООД
* Валентино Райс Трейдинг ООД
* Тимбарк България ЕООД
* "КОМ"
* Елгека - Ферфелис България
* Кавен Орбико ООД
* Булгартабак Трейдинг
* Болкан Едвъртайзинг енд Дистрибюшън

Доставчик
Вид артикули
Брой (за седмица)
1
Нестле България АД
шоколадови изделия
400
2
Емборион М ООД
захарни изделия
350
3Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Клиенти и доставчици на фирма 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.